Μία ακόμα FOOD EXPO έφτασε στο τέλος της καταγράφοντας εντυπωσιακές σε ποσότητα αλλά και ποιότητα εμπορικές συμφωνίες, εκατοντάδες ικαν...

FOOD EXPO '19 - Τα Κουμέικα έδωσαν και πάλι το παρόν!

/
2 Σχόλια

Μία ακόμα FOOD EXPO έφτασε στο τέλος της καταγράφοντας εντυπωσιακές σε ποσότητα αλλά και ποιότητα εμπορικές συμφωνίες, εκατοντάδες ικανοποιημένους εκθέτες και χιλιάδες ενθουσιασμένους επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με το πέρας αυτής της διοργάνωσης διατηρεί το σκήπτρο της και βάζει ως μελλοντικό στόχο ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις.


Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στη FOOD EXPO 2019, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού, ενώ ήδη πριν καλά καλά κλείσουν οι πύλες της 6η διοργάνωσης της, μέσα από τις δηλώσεις τους  προανήγγειλαν τη συμμετοχή τους και στην ερχόμενη έκθεση, το 2020.


Παράλληλα, την απόλυτη ικανοποίησή τους για το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, το πρόγραμμα των special events και το επίπεδο της οργάνωσης εξέφρασε ένα υψηλότατο ποσοστό από τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες που πέρασαν τις πύλες της.


Οι σημαντικές συνέργειες και επαφές τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο παγκόσμιο που για ακόμα μια χρονιά βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην έκθεση, μαρτυρούν την τεράστια δυναμική των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών και την σημαντική τους συμβολή στην οικονομία της χώρας μας.


Στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σημαντική θέση κατέλαβαν για μια ακόμα φορά τα εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα προϊόντα του χωριού μας AGASTO και MARKOU SAMOS !!


Να ευχηθούμε καλές δουλειές, δύναμη και πάντα επιτυχίες σε κάθε τους προσπάθεια !!!


αυτα τα ειδατε;

2 σχόλια:

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails