Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018. Ο λόγος για την 5η FOOD EX...

foodExpo 2018 - Τα Κουμέικα Σάμου στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη

/
1 Σχόλια

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Ο λόγος για την 5η FOOD EXPO που αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίµων & Ποτών στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και πραγματοποιείται από 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. 

Μεγαλύτερη από πλευράς συμμετοχών και διεθνοποιημένη όσο ποτέ η έκθεση... Μέκκα για το χώρο των τροφίμων, των ποτών και της διατροφής, φιλοξένησε μόνο την πρώτη μέρα, 25.000 επισκέπτες της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας, που  πλημμύρισαν από νωρίς το εκθεσιακό κέντρο, για να δουν από κοντά τα προϊόντα και τις λύσεις 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες!

Την έκθεση επισκέφτηκαν επίσης χιλιάδες διεθνείς αγοραστές, αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι και δεκάδες διπλωματικοί εκπρόσωποι, που στο σύνολό τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την άρτια διοργάνωση της έκθεσης!

Για 3 μέρες, η FOOD EXPO προβάλλει τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας σε περισσότερους από 3.500 διεθνείς αγοραστές και 70.000 εμπορικούς επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτελώντας το πολύ-αναμενόμενο κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας.

Οι επαγγελματίες αυτοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν εκατοντάδες ελληνικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις με προϊόντα απαράμιλλης γαστρονομικής υπεροχής και υψηλής διατροφικής αξίας, αλλά και επίσης 250 ξένους εκθέτες.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς σε ότι αφορά για τους πιο εξαγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής επικράτειας, ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και η διεθνής έκθεση Οίνων & Αποσταγμάτων Oenotelia 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη FOOD EXPO συμμετέχουν και οι 13 Περιφέρειες της χώρας (έναντι δέκα πέρυσι), επιβεβαιώνοντας τον κομβικό της ρόλο στην προβολή και την ανάδειξη των προϊόντων της Ελλάδος.

Άλλωστε, η συντριπτική πλειονότητα των ελληνικών εταιρειών στο χώρο τροφίμων και ποτών προέρχονται από την επαρχία, ενώ μέσω της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους σε ευρύτερο αγοραστικό κοινό αλλά και να κλείσουν συμφωνίες σε διεθνή κλίμακα.

Στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, εκτός όλων των άλλων σημαντική θέση καταλαμβάνουν τα εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα προϊόντα του χωριού μας agasto και elia !!


Τους ευχόμαστε ολόψυχα, Καλή Επιτυχία!!!!!!!!


αυτα τα ειδατε;

1 σχόλιο:

  1. Ωραία πράγματα! Τέτοια χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.
    Μπράβο Γιώργη για την παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails