Μετά την εκπληκτική τους σύμπραξη με τη φιλαρμονική ΒΑΘΥΛΛΟΣ στη συναυλία που δόθηκε στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου, στις 27 Αυγούστου, ...

Mercy, Mercy, Mercy! Live στο Ακρογιάλι

/
4 Σχόλια

Μετά την εκπληκτική τους σύμπραξη με τη φιλαρμονική ΒΑΘΥΛΛΟΣ στη συναυλία που δόθηκε στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου, στις 27 Αυγούστου, ήρθε και η σειρά του Μπάλου!!


Στις 4 του Σεπτέμβρη, οι δύο υπέροχοι μουσικοί από τη Γερμανία,  Lilo Kraus, σολίστ της άρπας, μέλος της συμφωνικής ορχήστρας της Νυρεμβέργης και Chris Schmitt (Φυσαρμόνικα), έδωσαν μια υπέροχη παράσταση στο Ακρογιάλι, μπροστά σε λίγους τυχερούς συνδαιτυμόνες και background τον παφλασμό των κυμάτων.


Απολαύστε εδώ ένα μικρό απόσπασμα


Και ολόκληρο το κομμάτι από μια παλιότερη συναυλία τους σαν τρίο, με τη συνδρομή του Peter Pelzner στην ηλεκτρική κιθάρα ("La Ola" Νυρεμβέργη 14.01.2012)


Mercy, Mercy, Mercy! Live at 'The Club' είναι ο τίτλος ενός άλμπουμ που ηχογραφήθηκε το 1966, από τον Jazz μουσικό Julian "Cannonball" Adderley.
Για τον συγκεκριμένο δίσκο, πήρε το βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Instrumental Jazz Performance – Group or Soloist with Group το 1967!!
Αν και στην έκδοση αυτή αναφέρεται οτι ηχογραφήθηκε στο Club DeLisa στο Σικάγο, η αλήθεια είναι οτι η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Capitol's Hollywood studio, με προσκεκλημένο κοινό, σε κάποιο υπαίθριο μπαρ.
Ο λόγος γι αυτή η διαφορά, όπως γράφεται στην επανέκδοση του CD, είναι οτι ο Adderley και ο νέος manager του Club DeLisa (το οποίο εν τω μεταξύ είχε μετονομαστεί σε "The Club", αφού λειτούργησε για πολλά χρόνια στο Σικάγο με το παλιό του όνομα) ήταν φίλοι, και ο Adderley προσφέρθηκε να δώσει στο Club λίγη δωρεάν δημοσιότητα...
Η 2η "πειραγμένη" φωτογραφία προέρχεται από το blog samiakienimerosi.blogspot.gr, ενώ τα Μπαλιώτικα στιγμιότυπα της ανάρτησης, είναι του απεσταλμένου μας Παντελή Βαρβάκη :)


αυτα τα ειδατε;

4 σχόλια:

  1. κια τριανταφυλλου17 Σεπτεμβρίου, 2016

    Υπέροχοι μουσικοί και άνθρωποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία και η εκτέλεση του Mercy,mercy,mercy !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Beautiful Night!!!!! Thank you!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιτσα Λυμπεροπουλου17 Σεπτεμβρίου, 2016

    Ο ωραιοτερος αποχαιρετισμος του καλοκαιριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails