Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το δημοψήφισμα στο δήμο Μαραθοκάμπου, με το 68,87 του εκλογικού σώματος να προσέρχεται στις κάλπες. ...

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ : ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

/
6 Σχόλια

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το δημοψήφισμα στο δήμο Μαραθοκάμπου, με το 68,87 του εκλογικού σώματος να προσέρχεται στις κάλπες.

Από αυτούς το 93,16% ψήφισε «Όχι»  στη συνένωση, και το 6,84 «Ναί-Λευκό».

Ο δήμος Μαραθοκάμπου εκφράζει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τονίζοντας πως η λαϊκή ετυμηγορία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο απέναντι σε κάθε τωρινή ή μελλοντική απόπειρα κατάργησης του δήμου.

ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑ



αυτα τα ειδατε;

6 σχόλια:

  1. θυμάμαι την παραλία του Μαραθόκαμπου, ως μία από τις ωραιότερες παραλίες που εχω πάει ποτέ.

    η συνενωση γενικότερα, προβλήματα φέρνει.
    μακαρι να κρατηθεί έτσι, πλέον, μονο με μελαγχολία βλεπω τις προσπαθειες των κατοικων να κανουν κάτι για το καλο του τόπου τους.
    συνηθως, αυτό που θέλουν, οι "ειδικοί" γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μαριλένα
    Όλη η Ν/Δ πλευρά του νησιού έχει υπέροχες μικρές και μεγάλες παραλίες.
    Στις συνενώσεις των κοινοτήτων σε δήμους, παρατηρήθηκαν πολλά παρατράγουδα που είχαν να κάνουν κυρίως με συμφέροντα τοπικού χαρακτήρα.
    Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (οι 4 δήμοι του νησιού να γίνουν 2) τα προβλήματα θα διογκωθούν! Δεν πιστεύω πάντως οτι έχει η κυβέρνηση τα κότσια να εφαρμόσει το "μεγαλόπνοο" σχέδιό της! Οι αντιδράσεις είναι καθολικές.
    Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως είσαι αυτές τις μερες μ' ολα αυτά που γινονται;
    καλά, οσο γινεται, ελπιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Μαριλένα
    Άρρωστος...από θυμό οργή και θλίψη. Έχω σχετικές αναρτήσεις και στα άλλα blogs αλλά δεν απαντώ στα σχόλια ,από κακή διάθεση. Ελπίζω οι φίλοι μου να μη με παρεξηγήσουν! Είναι το πρώτο που γράφω επειδή το σχόλιό σου ήταν σε προσωπικό επίπεδο. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για λέγε...

Related Posts with Thumbnails